" />
  Tips om eelt te verwijderen

  Tips om eelt te verwijderen

  In dit artikel leggen we jullie uit hoe je eelt verwijderen kunt. Het is gelukkig goed te doen en vereist weinig moeite. Wel dien je te weten hoe en met wat je te werk kunt gaan, omdat er veel onzin op de markt te koop is.

  Korte informatie over eelt

  eelt verwijderen
  Eelt komt veel voor en kan geen kwaad. Toch kan het vanuit cosmetisch oogpunt onwenselijk zijn. Het ontstaat na een constante wrijving op de huid. Bijvoorbeeld als je veel met halters traint, dan krijg je het op je handen, of als je veel blote voeten loopt krijg je het op je voeten.

  Eelt verwijderen

  Er zijn een aantal goede manier om eelt verwijderen mogelijk te maken. Deze worden hieronder besproken.

  Voetvijlen

  Er bestaan enkele goede voetvijlen die het mogelijk maken om eelt te verwijderen. Met deze vijl kun je het goed verwijderen en tevens worden de loskomende huidschilfers opgevangen. Dit bespaart je weer schoonmaakwerk. Na het vijlen maak je de voeten schoon en polijst je de plek. Hierna voelt de voeten weer glad aan.

  Crème

  Er bestaat ook een crème om van eelt af te komen. De crème maakt de huid soepel. Het kan een aantal weken duren voordat deze behandelingsmethode aanslaat, maar het is wel eenvoudig en de eelt lost zichzelf mooi op.

  Voetenbad

  Een goedkopere oplossing is een voetenbad nemen. Door twee keer per week zo’n tien minuten een voetenbad te nemen wordt de eelt zachter. Vervolgens kun je het makkelijk wegraspen of een eeltwekerextract toevoegen.

  Eeltpleisters

  Er bestaan bij de drogist ook enkele eeltpleisters die de eeltlaag verdunnen. Dit zorgt ervoor dat de eelt langzaam afneemt, en uiteindelijk verdwijnt. Neem eeltpleisters van bijvoorbeeld Hansaplast of Compeed.

  Door bovenstaande tips op te volgen, kun je eelt verwijderen zelf mogelijk maken.

  1. Hansmei 8,15

   ik ben dus opgelicht door een van die fabrikanten van eelt verwijderende producten
   bijna 100 euro heb ik uitgegeven om van de eelt op mijn voeten en handen af te komen
   maar niets hielp
   en nu zie ik hie dat het helemaal niet veel geld hoef te kosten
   ik ga het meteen maar proberen

  Geef een reactie