" />
  Sproeten verwijderen, hoe doe je dat?

  Sproeten verwijderen, hoe doe je dat?

  Sproeten verwijderen is van veel mensen een grote wens. Ze vinden ze niet plezierig en vervelend. Echter kunnen sproeten helemaal geen kwaad. Het is een ophoping van melanine. Dit zijn bruinzwarte korreltjes pigment die kleur geven aan de huid. Ze kunnen enigszins variëren van kleur. Van pikzwart tot aan lichtbruin. Ze zijn in ieder geval donkerder dan de omringende huid.

  Sproeten

  Sproeten kunnen helemaal geen kwaad. Ze worden zelfs gezien als één van de zeven schoonheden. Veel mensen vinden ze ook mooi en aantrekkelijk. Je hoeft je dus eigenlijk nergens zorgen over te maken. Echter, kun je het zelf wel onplezierig vinden om sproeten te hebben. Sproeten verwijderen kan dus een wens van je zijn. In dit artikel worden enkele tips gegeven om van de sproeten af te komen.

  Vitamine C

  Door dagelijks een gezonde hoeveelheid aan Vitamine C in te nemen wordt de huid minder zongevoelig. Hierdoor zullen er minder grote sproeten ontstaan. Een goed Vitamine C supplement is NOW Ascorbyl Palmitate van het merk NOW. Deze is bij onze leverancier beschikbaar op deze pagina.

  Blekende crèmesproeten verwijderen

  Een blekende crème is ook raadzaam om van de sproeten af te komen. Drogisterijen als De Online Drogist verkopen deze volop. Wij raden de blekende crème aan van Jolen. Deze is hier te vinden. Deze blekende crèmes zorgen ervoor dat de sproeten en pigmentvlekken verwijderd worden. Breng het iedere dag aan voor het beste resultaat.

  Citroensap

  Citroensap is ook een middel om sproeten verwijderen mogelijk te maken. Je dient de sproeten even in te wrijven met wat citroensap en dit laat je vervolgens intrekken.

  Zure melk

  Ook zure melk kan er aan bijdragen dat de sproeten verwijderen. Was je gezicht hiermee. Het voorkomt op deze manier dat je huid gaat uitdrogen of irriteren en tevens zorgt het voor een zachte peeling.

  Fruitmaskers

  Onze laatste tip: fruitmaskers. Met fruitmaskers kunnen sproeten verwijderd worden. Dankzij de aanwezigheid van AHA is dit mogelijk. Gebruik bijvoorbeeld een abrikozenmasker, of een aardbeienmasker. Een komkommermasker is ook mogeljk.

  Conclusie sproeten verwijderen

  Er zijn vele verschillende manieren om van de sproeten af te komen. Gebruik bijvoorbeeld de Vitamine C pillen of de blekende crème die wij aanraden. Je kunt het ook proberen met citroensap, zure melk of fruitmaskers. Echter is het resultaat daarbij vaak wel minder. Sproeten verwijderen hoeft ook niet per se, ze zijn niet gevaarlijk maar onwenselijk kunnen ze bijvoorbeeld voor jou wel zijn. De keuze is aan jou.

  Geef een reactie