" />
  Rimpels verwijderen. Hoe moet dat?

  Rimpels verwijderen. Hoe moet dat?


  Veel mensen laten hun rimpels verwijderen. In de loop van de tijd moet iedereen er namelijk aan geloven. Door de zwaartekracht krijgt men een minder elastische en verslapte huid. Het is een natuurlijk proces wat iedereen (op een paar geluksvogels na) overkomt. Gelukkig zijn er tegenwoordig voldoende methoden om dit proces om te keren. Hoe kun je nou rimpels verwijderen? Lees het hier.

  Crèmes die nauwelijks werkenrimpels verwijderen

  Zo bestaan er een aantal crèmes die ook stuk voor stuk gouden bergen beloven. Ze zouden snel rimpels verwijderen en pijnvrij zijn. Helaas valt het resultaat vaak tegen en zullen vaak slechts een tijdelijk effect vertonen van ca. 4 uur. De kosten lopen dan ook erg hoog en snel op zonder dat je het door hebt. Een minder tijdelijk alternatief is de optie van een chirurgische ingreep. Bij een dergelijke behandeling wordt er overtollige huid en vetweefsel weggesneden en daarna wordt de huid weer strak gespannen. Behandelingen kosten vaak veel geld en kunnen oplopen tot enkele duizenden euro’s. Ook kleven er een aantal risico’s en een flinke herstelperiode aan deze operatieve ingreep.

  Veilig en goedkoper alternatief

  Een veiliger en goedkoper alternatief wat ook nog eens vele malen sneller wordt uitgevoerd om rimpels verwijderen mogelijk te maken, is een rimpelbehandeling met injectables. Privéklinieken die werken met deze zogenaamde fillers schieten als paddenstoelen uit de grond. Het is een populaire methode die een behandeling snel, veilig en gemakkelijk maakt. Botox is waarschijnlijk wel de meest bekende filler van allemaal. De volledige naam voor dit cosmetische product is botulinetoxine en wordt gekweekt door bepaalde bacteriën. Deze stof wordt dan geïsoleerd, gesynthetiseerd en vermengd met natriumchloride (NACl). Deze stof werkt als een selectieve spierverslapper waardoor het mogelijk wordt om bijvoorbeeld een fronsrimpel te verwijderen. Een andere bekend liquid facelift middel is hyaluronzuur, een stof die ook van nature in ons lichaam voorkomt. Deze stof heeft als positieve eigenschap dat het veel vocht kan vasthouden en de huid versoepelt. Door het toepassen van deze middelen wordt je huid weer snel strak en verstevigd waardoor je er weer jaren jonger uitziet. De meeste behandelingen met fillers werken ongeveer een halfjaar en kunnen daarna zonder probleem opnieuw gebruikt worden.

  1. Sanneapril 10,15

   Ik heb zelf een liquid facelift ondergaan met hyaluronzuur fillers en het resultaat is echt super mooi. Heel natuurlijk maar ik zie er een stuk jonger uit.

  Geef een reactie