" />
  Psoriasis shampoo

  Psoriasis shampoo

  Informatie psoriasis

  Psoriasis is een veelvoorkomende, chronische huidziekte. Het is te herkennen aan rode plekken, huidschilfers, jeuk en pijn. Psoriasis ontwikkelt zich door een overproductie van cellen in de bovenste huidlaag, waardoor vervolgens de huid ontsteekt. Normaal gesproken duurt het 25 tot 30 dagen voor de huidcellen hun groeicyclus voltooien. Bij psoriasis patiënten duurt dit echter maar 4 tot 6 dagen. Deze aandoening is het meest te vinden op de ellenbogen, knieën, hoofdhuid, voeten en handen. Psoriasis is geen ziekte waaraan je kunt overlijden, maar het is wel een chronische aandoening die heel vervelend kan zijn. Gelukkig zijn er specifiek voor de hoofdhuid diverse merken psoriasis shampoo die de jeuk op het hoofd kunnen verminderen.psoriasis shampoo

  Er zijn verschillende soorten psoriasis shampoo en crèmes die je kunt gebruiken bij psoriasis op het hoofd. Mensen met psoriasis hebben hun haar jaren lang moeten wassen met teershampoo, dit is shampoo die speciaal geschikt is tegen roos, eczeem en haaruitval. De beste teershampoo is van het merk Jacob Hooy. Je vindt deze shampoo bijvoorbeeld door op deze link te klikken. Teershampoo is echter niet de beste oplossing.

  Alternatieve psoriasis shampoo

  Er is nu echter een alternatieve psoriasis shampoo gevonden met het bestandsdeel clobetasol propionaat. Middelen tegen psoriasis en andere huidziekten als eczeem zijn op deze basis al langer verkrijgbaar in de vorm van crème of gel, maar er is nu ook shampoo op de markt te vinden op basis van clobetasol propionaat. Deze nieuwe psoriasis shampoo is een aantal weken lang getest op verschillende proefpersonen, waar bij de helft deze nieuwe shampoo heeft uitgetest en de andere helft de oude teershampoo. Aan het eind van het traject bleek de shampoo op basis van clobetasol propionaat een grotere verbetering te geven. Deze nieuwe shampoo is te krijgen van het merk Clobex. Na het wassen met deze Clobex shampoo, is het belangrijk dat u de handen goed wast, omdat het anders misschien irritatie kan veroorzaken.

  Voor het behandelen van schilfers op de hoofdhuid wordt aangeraden Cetomacrogol zalf te gebruiken. Door het intrekken van deze zalf worden de huidschilfers losgeweekt en zijn ze gemakkelijk te verwijderen tijdens het douchen. De shampoo die dan aangeraden wordt in combinatie met deze speciale zalf is Decubal shampoo, deze verwijdert de huidschilfers namelijk goed uit het haar en verminderd tegelijk ook meteen de jeuk en roodheid.

  Goed werkende shampoo die in alle drogisterijen te krijgen is, is de jeuk verminderende shampoo van Head and Shoulders. Deze heeft een ontzettend goede werking en ontspant ook nog eens de spieren in de hoofdhuid, waardoor het zorgt voor een rustgevend gevoel.

  Na het wassen speciale lotion

  Na het wassen van het haar kan de hoofdhuid het best behandeld worden met een speciale lotion. Verschillende lotions die u kunt kiezen zijn Topicorte, Daivonex en Betnelan, deze bevatten stoffen die de jeuk en roodheid ook verminderen. Al je hoop vestigen op een speciale shampoo is echter niet aan te raden. Sommige mensen vinden namelijk dat het haar wassen met speciale shampoo tegen huidaandoeningen de klachten kunnen verergeren. Het beste is dus om te experimenteren met verschillende shampoos om erachter te komen wat het beste voor uw eigen huid is en niet alles klakkeloos te geloven wat de fabrikant op de verpakking zet.

  1. wasiumei 27,16

   Dit is irretating maar ik denk dat de shampoo kan het werk doen

  Geef een reactie