" />
  Een mooie lach krijgen: zo doe je dat!

  Een mooie lach krijgen: zo doe je dat!

  De glimlach is een belangrijk wapen. Niet alleen maakt een mooie lach je aantrekkelijker, ook geeft het je veel zelfvertrouwen. Helaas zijn veel mensen onzeker over hun lach. Ze houden bijvoorbeeld hun mond gesloten als ze op de foto gaan of wenden hun gezicht af als anderen ze zien lachen. Dit is zonde, want als je vaak glimlacht en dit vol vertrouwen doet ga je een stuk vrolijker door het leven. Gelukkig zijn er een boel tips en tricks om een mooie glimlach te krijgen.

  Je lach oefenen

  Ben je onzeker over je lach of vind je hem niet mooi, dan is het eerst zaak om hem regelmatig voor de spiegel te gaan oefenen. Zo kun je er achter komen hoe je je glimlach het mooist vindt uitkomen. Laat je bijvoorbeeld je mond dicht als je lacht of niet en is het beter om je gezicht wat naar voren te kantelen of juist naar achteren? Op deze manier vind je ook de beste pose voor als je op de foto gaat. Hierbij is het bijvoorbeeld belangrijk om te ontdekken welke kant van je gezicht je het liefste prominent wilt laten uitkomen. Lang niet iedereen heeft namelijk een symmetrisch gezicht. Denk er bovendien aan om niet alleen met je mond te lachen maar zeker ook met je ogen. Doe je dit niet, dan komt je lach namelijk nep en geforceerd over. Oefen overigens niet alleen voor de spiegel maar ook op straat. Het zal je namelijk verbazen wat voor boost het je geeft als je een glimlach terugkrijgt van een vreemde.

  Een mooie lach krijgen door een beter gebit

  Op de juiste manier glimlachen is dus belangrijk, maar het is natuurlijk niet de enige manier om een mooie lach te krijgen. Waar voor veel mensen het probleem ligt is de staat van hun gebit. Een scheef of ongezond gebit geeft je zelfvertrouwen immers een flinke knauw. Poets daarom altijd zorgvuldig je tanden en let erop dat er niks tussen blijft zitten. Ontwikkelt zich een gele aanslag op je tanden, bedenk dan dat dit kan komen door je voedingspatroon. Matig daarom je consumptie van sigaretten, koffie of rode wijn. Staan je tanden scheef, dan ligt een beugel al snel voor de hand. Je kunt tegenwoordig echter ook een mooie lach krijgen door het laten zetten van facings. Facings zijn dunne schildjes die over je tanden heen worden geplaatst en het aanzicht van je gebit enorm veranderen. Een effectievere manier om een mooie glimlach te krijgen is er niet.

  Blijf vooral altijd lachen

  Je hoeft dus niet te wanhopen als je onzeker bent over je lach, want een mooie lach krijgen kan op verschillende manieren. Toch is het het beste, ook als je je lach niet mooi vindt, om gewoon altijd te blijven lachen. Een lach is namelijk altijd positief: als je zelf straalt zullen de mensen om je heen dat ook eerder doen. Bovendien is lachen simpelweg gezond. Natuurlijk bevordert het krijgen van een mooie lach je zelfvertrouwen, maar dat doet lachen op zich ook. Probeer er dus een gewoonte van te maken!

  Geef een reactie