" />
  Couperose crème: welke crème te gebruiken?

  Couperose crème: welke crème te gebruiken?

  Couperose is een veelvoorkomende huidziekte waarbij de wangen rood kleuren, een couperose crème is dus zeer gewild bij veel mensen. Maar welke crème dien je nou te gebruiken, en welke juist niet? Huidkwalen.nl heeft een aantal getest bij een persoon die last heeft van couperose.

  Informatie over couperosecouperose creme

  Couperose is dus zoals net vermeld, een huidziekte waarbij de wangen een rode gloed krijgen. Het ontstaat door een toename aan bloedvaten op het gezicht. Deze bloedvaatjes verdwijnen niet uit zichzelf en vereist een behandeling. Er zijn verschillende crèmes op de markt die couperose kunnen doen verdwijnen. Het is niet gevaarlijk om er niets aan te doen, maar veel mensen vinden het vanuit cosmetisch oogpunt ongewenst.


  Couperose crème

  Hieronder staan de diverse crèmes waar wij ons oordeel over hebben geveld.

  Biodermal Couperose Cremecouperose creme

  Biodermal Couperose Crème zorgt ervoor dat de couperose afneemt. Het biedt een effectieve behandeling van de huidsymptomen, zoals roodheid, zichtbare adertjes, blozen en droogheid. Het herstelt als het ware de huid en vormt een beschermlaag, waardoor de rode gloed verdwijnt. Ook voorkomt het dat het UV licht, van bijvoorbeeld de zon, de huid beschadigd.

  Voordelen

  • Eenvoudig te gebruiken. Het product doet zijn werk en de couperose verdwijnt.
  • Het zorgt er ook voor dat de huid niet beschadigd wordt door het UV licht. De crème zorgt namelijk ook voor een beschermlaag.

  Nadelen

  • Als je je huid hebt open gekrabd kun je de crème beter niet gebruiken, dit kan schadelijk zijn.
  • Niet geschikt voor kinderen.
  • De prijs: 21,99. Echter kun je er enorm lang mee doen en is het een goede investering!

  Bestellen


  Zarqa Face Care Anti-Redness Cremezarqa face care couperose

  Ook de anti-redness crème van Zarqa hebben we uitbundig getest. Ook deze crème heeft een beschermende en verzorgende werking. Deze crème zorgt ook voor een verstevigend effect van de huid, waardoor bijvoorbeeld de zon minder snel je huid beschadigd. Gesprongen vaatjes kunnen zich op deze manier ongestoord herstellen. Het is 100% parfumvrij en bevat geen allergenen, paraffine, kleurstof of parabenen.

  Voordelen

  • Werkt goed, beschermt de huid tegen de zon en zorgt voor minder roodheid.
  • Gesprongen vaatjes herstellen zich snel en ongestoord.
  • Bevat geen allergenen, paraffine, kleurstof of parabenen.

  Nadelen

  • Geen gevonden.

  Bestellen


  Eucerin Hypersensitive Skin Crème Rijke Textuureucerinhypersensitive

  Ook de creme van Eucerin hebben we uitbundig getest. Deze crème is ontwikkeld voor de hypergevoelige huid zoals bij couperose en rosacea. Het kalmeert direct en werkt ontstekingsremmend en camouflerend. Tevens trekt de crème snel in!

  Voordelen

  • Trekt snel in, het plakt niet.
  • Snelle werking, de ontsteking wordt snel onderdrukt en camoufleert goed.
  • Verlicht de huid.

  Nadelen

  • Geen gevonden.

  Bestellen


  Conclusie

  Er zijn diverse soorten crèmes op de markt die je (tijdelijk) van couperose af kunnen helpen. Alle drie crèmes die in dit artikel behandeld zijn werken prima. Persoonlijk vonden we de crème van Biodermal het beste werken. Deze werkte het snelst en was goed verkoelend. De andere crèmes waren ook dik in orde. Voor een goede couperose crème heb je met bovenstaande producten een goede. Voor meer couperose crèmes kun je hier klikken.

  1. Suusseptember 22,15

   de creme van zarqa gebruik ik vaak…. perfect.!

  Geef een reactie